Life_Line
LEVERANCIER:
Bemontex
Morsebaan 2
3439BJ Nieuwegein
Nederland


CONTACT:
Rogier Schoenmaker
+31(0)-306052260
rogier@bemontex.com
www.bemontex.com

Het merk Life-Line:

Sinds 1976 voorziet het Nederlandse merk Life-Line de outdoor-liefhebber van kwalitatieve en functionele kleding. Na de grote doorbraak van de Life-Line afritsbroek in Europa begin jaren ’90, is de focus nu volledig toegespitst op wandelen en outdoor. Comfortabele, functionele en kwalitatieve kleding, speciaal gemaakt voor de Nederlandse wandelaars en outdoorliefhebbers die fit en vitaal willen blijven. Dat is waar Life-Line voor staat.

Life-Line is onderdeel van het Nederlandse familiebedrijf Bemontex, gevestigd in Nieuwegein. Bemontex heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van (outdoor-) kleding. De kleding wordt ontworpen in Nederland en geproduceerd in het verre Oosten, grootendeels in China. De productie wordt gecoördineert vanuit het Life-Line kantoor in China. Omdat duurzaameid een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie is, zijn wij aangesloten bij BSCI, het Business Social Compliance Initiative. BSCI zet zich wereldwijd in voor de verbetering van arbeidsomstandigheden in de productieketen en zorgt ervoor dat de richtlijnen opgesteld door VN (Verenigde Naties) en ILO (International Labour Organization) worden nageleefd.

Het motto van Life-Line luidt dan ook: Samen naar een gezonde toekomst! 


16/1250309205LLSS16_0909_HR_met logo_klein.jpg

De USP’s van Life-Line

Merk van Nederlands familiebedrijf met oog voor duurzaamheid
Focus op wandelaars en outdoor liefhebbers die fit & vitaal willen blijven
Volledige wandelcollectie van pet tot broek inclusief anti-insect programma
Comfortabel, functioneel, betaalbaar en attractief
Door de wandelaar, voor de wandelaar (ambassadeurs, panels, testevents)
Hoge marges
Uit voorraad leverbaar
Partnerschap met retailers voor de lange termijn


16/2034875150Outdoorsite_LL_1.jpg

100% WALK-proof keurmerk

Life-Line heeft zich als doel gesteld om alle wandelaars écht te laten genieten als zij op pad gaan. Want hoe hun wandelavontuur er ook uitziet, de juiste kleding speelt een belangrijke rol. Geniet je van de natuur of ben je afgeleid door je broek die begint te schuren? Bewonder je de buffels langs de wandelroute of word je lastig gevallen door muggen? Wij maken onze kleding speciaal voor het wandelen en recreatief buiten zijn en kiezen de juiste materialen, pasvormen en functies. Zo maken wij mooie, comfortabele en functionele outdoorkleding.

 

Een deel van onze producten is voorzien van het keurmerk 100% WALK-proof. Deze producten zijn ontwikkeld en uitgebreid getest in samenwerking met actieve en recreatieve wandelaars. Alle 100% WALK-proof producten beschikken over extra functionaliteiten voor het wandelen, zoals bijvoorbeeld bescherming voor insecten, een capuchon speciaal gevormd voor brildragers of extra ventilatieritsen. Met de 100% WALK-proof producten maak je zeker de juiste kledingkeuze voor jouw volgende wandelavontuur. Geniet ervan!