shiwi
LEVERANCIER:
Shiwi

www.shiwi.com

154/SITE_FOT_4_WOMAN2.jpg

OVER ONS

Shiwi is no ordinary brand, we are the sunshine brand

Zon, zee en strand zijn voor ons drie woorden waar we ontzettend vrolijk van worden. Lekker met de voetjes in het water en het hoofd in de zon. En natuurlijk wil je er op zo’n dag op en top uit zien. Om deze reden bieden wij al sinds 1960 kwalitatieve en betaalbare beach mode aan, voor iedereen die 'young at heart' is. Deze collectie is gebaseerd op de laatste modetrends en gemixt met een dosis fun & summer sunshine. Comfortabele, duurzame en trendy strandmode, voor iedereen wat. Ben je een hippe hipster of een stoere bermuda en ga je naar Ibiza of gewoon een middagje naar Bloemendaal? Wij garanderen dat je er top uitziet!

Het toffe is dat wij al onze beachwear zelf ontwerpen. We spelen daarom altijd in op de nieuwste mode en trends. Daarnaast kunnen we onze producten ook heel vriendelijk prijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze collectie.

Je zult er op ieder strand en op ieder moment super goed uitzien in Shiwi beachwear. Dus have fun op onze webshop en laat je verleiden door onze shiny collectie!

Go where the fun shines.

Liefs, Shiwi